Scandinavian Cable Service Oy

Scandinavian Cable Service Oy (SCS) on kaapeliteollisuuden raaka-ainetoimittaja.
SCS on jo 20 vuoden ajan toiminut skandinaavisen kaapeliteollisuuden kumppanina huolehtien siitä, että asiakkaillamme on tarvittavat raaka-aineet tuotannon häiriöttömään toimintaan.

SCS toimii yhteistyössä alan johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa pyrkien tarjoamaan mahdollisimman kattavan valikoiman tarvittavia raaka-aineita kaapeleiden valmistukseen. Tällä palvelukonseptilla taataan, että korkealuokkaiset raaka-aineet ovat kaapelinvalmistuslinjoilla juuri silloin, kun niitä tarvitaan.

Yrityksen asiakaskunta kattaa kaapeliteollisuuden Itämeren ympärillä. Asiakasreferenssit puhuvat selkeästi toimintakonseptin menestyksestä kun kyseessä on logistisesti hankalien raaka-aineiden toimittaminen asiakkaillemme.

SWG Video

Kuuden voimalla

Star Works Group Oy Ab (SWG) on kuuden yhtiön konserni, joka toimii kansainvälisesti sähköteknisellä alalla. Meillä on toimintaa ja tuotantolaitoksia Suomessa, Virossa sekä Puolassa. Suomessa tilamme sijaitsevat Järvenpäässä ja Eurassa. Virossa tuotantolaitoksemme on Jürissa, Tallinnan eteläpuolella. Puolan tehtaamme on Smolecissa, lähellä Wroclawia. Henkilöstöömme kuuluu 80 omistautunuttua asiantuntijaa, jotka tekevät kaikkensa, jotta voimme palvella teitä ja erikoistarpeitanne parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme räätälöityjä valmistus- ja alihankintapalveluita sähkömoottoreiden, muuntajien, kaapeleiden ja muiden kojeiden valmistajille. Lisäksi palvelemme myös korjaamo- ja kunnossapitopuolta sekä tukkuliikkeitä.

Teemme yhteistyötä alansa johtavien valmistajien ja toimittajien kanssa. Monipuolinen varasto- ja tukkutoimintamme tarjoaa laajan valikoiman raaka-aineita, tuotteita, koneita ja laitteita. Kattava tuotesalkkumme, korkea laatu, joustavat vähimmäistilausmäärät ja nopeat toimitusajat ovat keskeisiä kilpailuvalttejamme.

SCANDINAVIAN
CABLE
SERVICE OY

Scandinavian Cable Service Oy (SCS) on luotettava raaka-ainetoimittaja kaapeliteollisuudelle. Emme ainoastaan ole raaka-ainetoimittaja, vaan toimimme myös logistiikan kumppanina asiakkaillemme. Hoidamme materiaalit, joiden hankinta nopeasti ja joustavasti tarpeiden mukaan – pitämättä suuria varastoja – on hankalaa.

Olemme verkostoituneet alamme johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa. Yhdistämme asiakaskuntamme materiaalitarpeet ostamalla ja hankkimalla tarvittavat raaka-aineet varastoomme. Kuljetukset toimittajilta varastoomme tapahtuvat tehokkaasti isoissa erissä. Varastoimme materiaalit sellaisessa muodossa, josta voimme ne edelleen jalostaa asiakkaamme tarvittavaan toimitusmuotoon; juuri oikean kokoisiksi rulliksi tai puoliksi. Mikäli varastoimamme materiaalit eivät sovi käyttötarkoitukseen, voimme säännöllisten toimitusten yhteydessä tuoda tarvittavaa materiaalia joustavasti toimittajiltamme. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman kaapelinvalmistuksessa tarvittavia raaka-aineita. Panostamme tehokkaaseen logistiikkaan läpi koko toimitusketjun.

SCS on 20 vuotisen historiansa aikana luonut pitkäaikaiset, luottamukselliset suhteet asiakkaisiinsa. Asiakkaamme tiedostavat kuinka tärkeää ostologistiikan merkitys on heidän omien toimitustensa luotettavuudelle ja joustavuudelle. Pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet antavat meille mahdollisuuden kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa koko toimitusketjusta mahdollisimman tehokkaan ja kilpailukykyisen. Toimittamamme raaka-aineet eivät ole kaapelinvalmistuksen kalliimpia komponentteja, mutta ne ovat arvokkaita silloin, kun niitä ei ole oikeaan aikaan saatavilla tai ne eivät toimi halutulla tavalla. Panostamme tästä syystä logistiikan lisäksi voimakkaasti tuotteidemme laatuun. Yrityksellämme on ollut toimiva laatujärjestelmä toimintamme alusta lähtien. Järjestelmä on nykyään sertifioitu ISO 9001:2015 mukaan. SCS:llä on voimakas halu kehittää tuotteitaan yhdessä asiakkaidensa ja toimittajiensa kanssa yhä paremmiksi, tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi. Huolella valitut yhteistyökumppanit takaavat hyvät edellytykset kehittää uusia tuotteita muuttuviin asiakastarpeisiin.

Scandinavian Cable Service OyFilppulantie 2227510 Eura

Y-tunnus: 1542277-5Puh: +358 20 7479 710Fax. +358 2 865 1971

Member of the Star Works Group