Laatu


Häiriötön tuotanto on tehokkaan työskentelyn peruskiviä myös kaapelinvalmistuksessa. Halpa komponentti voi osoittautua kalliiksi silloin, kun se laatuvirheen takia keskeyttää tai jopa pysäyttää koko tuotannon. Panostamme tästä syystä voimakkaasti tuotteidemme laatuun. Yrityksellä on ollut toimiva laatujärjestelmä toimintansa alusta lähtien. Järjestelmä on sertifioitu ISO9001:2000 mukaisesti 1.7.2004. Laatupolitiikkamme ja -sertifikaattimme löydätte alla olevista linkeistä

SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY:llä on voimakas halu kehittää tuotteitaan yhdessä asiakkaidensa ja toimittajiensa kanssa yhä paremmiksi, tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi. Huolella valitut yhteistyökumppanit takaavat hyvät edellytykset kehittää uusia tuotteita muuttuviin asiakastarpeisiin. Tämän lisäksi hallussamme on vankka kokemus ratamuotoisten materiaalien valmistuksesta sekä tuotantokalusto omien erikoistuotteiden kehittämiseksi ja valmistamiseksi.

Ympäristöpolitiikkamme pitää huolen siitä, että yritys ottaa kaikessa kehitys- ja valmistustoiminnassaan huolellisesti huomioon myös ympäristön ja sen säilymisen tuleville sukupolville. Ympäristöpolitiikkamme löydätte alla olevasta linkistä.

Laatupolitiikkamme

ISO9001:2015 & ISO14000:2015 laatusertifikaatti

Ympäristöpolitiikkamme