SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY

on kaapeliteollisuuden raaka-ainetoimittaja. Emmekä ole vain raaka-ainetoimittaja, vaan logistinen kumppani asiakkaillemme materiaaleilla, joiden hankinta nopeasti ja joustavasti tarpeiden mukaan ilman suuria varastoja on hankalaa.

Olemme verkottuneet alamme johtavien raaka-ainevalmistajien kanssa. Yhdistämme asiakaskuntamme tarpeet ostaen raaka-aineet varastoomme muodossa, josta ne voidaan jatkojalostaa asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Kuljetukset toimittajilta varastoomme tapahtuvat tehokkaasti isoissa erissä. Varastoimme materiaalit varastossamme sellaisessa muodossa, josta voimme ne edelleen jalostaa asiakkaamme haluamaan toimitusmuotoon; juuri oikean kokoisiksi rulliksi tai puoliksi. Mikäli varastoimamme materiaalit eivät sovi käyttötarkoitukseen, voimme säännöllisten toimitusten yhteydessä tuottaa tarvittavaa materiaalia joustavasti toimittajiltamme. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman kattavan tuotevalikoiman kaapelinvalmistuksessa tarvittavia raaka-aineita tehokkaan logistiikan aikaansaamiseksi läpi koko toimitusketjun.

Tuotantokoneemme ja ohjausjärjestelmämme ovat suunniteltu ja rakennettu juuri tarpeidemme mukaisiksi. Ne tukevat tehokasta ja joustavaa tuotantoamme. Itse kouluttamamme, kokenut henkilöstömme työskentelee joustavasti ja tehokkaasti huolehtien siitä, että asiakkaan tuotantolinjat pysyvät käynnissä sekä kykenevät mahdollisimman järkevään ja tehokkaaseen tuotantoon. SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY panostaa työturvallisuuteen sekä henkilöstönsä hyvinvointiin varmistaakseen mahdollisimman häiriöttömän tuotannon ja varmat toimitukset asiakkailleen.

SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY on lähes 20 vuotisen historiansa aikana luonut pitkäaikaiset, luottamukselliset suhteet asiakkaisiinsa. He tiedostavat kuinka tärkeää ostologistiikan merkitys on heidän omien toimitustensa luotettavuudelle ja joustavuudelle. Pitkäaikaiset ja luottamukselliset asiakassuhteet antavat meille mahdollisuuden kehittää yhdessä asiakkaittemme kanssa koko toimitusketjusta mahdollisimman tehokkaan ja kilpailukykyisen. Toimittamamme raaka-aineet eivät ole kaapelinvalmistuksen kalliimpia komponentteja, mutta ne ovat kalliita silloin, kun niitä ei ole oikeaan aikaan saatavilla tai ne eivät toimi halutulla tavalla. Panostamme tästä syystä logistiikan lisäksi voimakkaasti tuotteidemme laatuun. Yrityksellämme on ollut toimiva laatujärjestelmä toimintamme alusta lähtien. Järjestelmä on sertifioitu ISO9001:2000 mukaisesti 1.7.2004. Laatupolitiikkamme ja sertifikaattimme löydätte osiosta laatu ja ympäristö.

SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY:llä on voimakas halu kehittää tuotteitaan yhdessä asiakkaidensa ja toimittajiensa kanssa yhä paremmiksi, tehokkaammiksi ja turvallisemmiksi. Huolella valitut yhteistyökumppanit takaavat hyvät edellytykset kehittää uusia tuotteita muuttuviin asiakastarpeisiin. Tämän lisäksi hallussamme on vankka kokemus ratamuotoisten materiaalien valmistuksesta sekä tuotantokalusto omien erikoistuotteiden kehittämiseksi ja valmistamiseksi.

Ympäristöpolitiikkamme pitää huolen siitä, että yritys ottaa kaikessa kehitys- ja valmistustoiminnassaan huolellisesti huomioon myös ympäristön ja sen säilymisen tuleville sukupolville. Löydätte sen osiosta laatu ja ympäristö.

SCANDINAVIAN CABLE SERVICE OY on osa kotimaista yksityisomisteista Star Works Groupia